Sebastian Łukacki

Podopieczny: Sebastian Łukacki

Data dodania: Pi─ůtek , 19.04.2024

Bank Spółdzielczy w Raszkowie Oddz. Ostrów Wlkp.
08 8430 0009 2002 0005 1347 0113
subkonto Fundacji "NADZIEJA"
Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych
s┼éu┼╝─ůce do rozlicze┼ä darowizn na leczenie i rehabilitacj─Ö Sebastiana ┼üukackiego

Sebastian z pasj─ů realizowa┼é swoje zainteresowania i zawodowe ambicje. W wolnym czasie by┼é ratownikiem WOPR ratuj─ůc wiele os├│b. Dzi┼Ť sam potrzebuje pomocy. 4 lipca 2010 roku uleg┼é wypadkowi motocyklowemu. Od tego czasu walczy o powr├│t do normalno┼Ťci, aby uniezale┼╝ni─ç si─Ö od ca┼ékowitej pomocy jakiej obecnie potrzebuje. Uraz m├│zgowo-czaszkowy spowodowa┼é, ┼╝e Sebastian nie porusza si─Ö samodzielnie, ale cechuje go wielki optymizm i wiara w to, ┼╝e juz nied┼éugo zacznie stawia─ç samodzielne kroki. By tak si─Ö jednak sta┼éo, konieczna jest d┼éigoterminowa, intensywna i kosztowna rehabilitacja. Za wszelk─ů pomoc sedecznie dzi─Ökujemy.

www.miladlasebastiana.pl

Powr├│t do listy podopiecznych