"Z┼éoty Artysta - Dobry Duch Kultury 2020" - to miano ka┼╝dego z Artyst├│w, kt├│ry swym charytatywnym wyst─Öpem 2 pa┼║dziernika br. u┼Ťwietni Uroczyst─ů Gal─Ö II Og├│lnopolskiego Konwentu pt.: "Wsp├│┼épraca mi─Ödzysektorowa i innowacje na rzecz bezpiecze┼ästwa drogowego" w Sali NOT w Warszawie przy ul. Czackiego 3/5. Wsp├│lna praca - wsp├│lny sukces! DZI─śKUJEMY!!! ÔŁĄ´ŞĆ
­č占

Swoim wyst─Öpem Gal─Ö 2020 u┼Ťwietni─ů:

Cz─Ö┼Ť─ç artystyczn─ů uroczystej Gali Konwentu poprowadzi znana i lubiana polska aktorka Laura ┼ü─ůcz  www.agencjalaura.pl/

Nicole Dowsilas - dwunastoletnia wokalistka ze Szkocji, laureatka ubieg┼éorocznej edycji Festiwalu Aplauz w Peterborough, zdobywczyni nagrody specjalnej Polskiego Ogniska Muzycznego w Anglii. linkd.pl/rzfz

Izabella ┼╗ebrowska – ┼Ťwiatowej s┼éawy skrzypaczka. Ze swoim show skrzypcowym koncertuje mi─Ödzy innymi na najwi─Ökszych i najbardziej zaawansowanych technologicznie scenach wielkich transatlantyk├│w jak m.in Queen Mary 2 oraz na luksusowych statkach pasa┼╝erskich. linkd.pl/rzf4

Leon Voci Tenors – kwartet tenon├│w- laureaci mi─Ödzynarodowych konkurs├│w i festiwali muzycznych. Zesp├│┼é popularyzuje muzyk─Ö klasyczn─ů przez ┼Ťpiew operowy na wsp├│┼éczesn─ů manier─Ö. Najwi─Öksze ┼Ťwiatowe przeboje musicalowe, znane arie operowe oraz najpi─Ökniejsze ┼Ťwiatowe hity wykonuj─ů z wielk─ů klas─ů i prawdziwym profesjonalizmem. leonvoci.com/

Ma┼égorzata Koz┼éowska - wielokrotna zwyci─Ö┼╝czyni konkurs├│w i festiwali tanecznych w ca┼éej Polsce, o┼Ťmiokrotna medalista (w tym z┼éota) aerobiku sportowego. www.maestriamk.pl/

Debiutantki – pokaz mody w wykonaniu dziewcz─ůt z tzw. ”Pensji Debiutantek”, programu Fundacji im. Kr├│lowej Marii Kazimiery dzia┼éaj─ůcej przy Muzeum Pa┼éacu w Wilanowie. https://www.facebook.com/Debiutantki/