Zapraszamy do obejrzenia i wys┼éuchania (nadawanej na ┼╝ywo) relacji video z pierwszego panelu dyskusyjnego w tematach - PRAWO i EDUKACJA, odbywaj─ůcego si─Ö podczas pierwszej cz─Ö┼Ťci II Og├│lnopolskiego Konwentu pt.: "Wsp├│┼épraca mi─Ödzysektorowa i innowacje na rzecz bezpiecze┼ästwa drogowego".

Film dost─Öpny jest pod linkiem: www.youtube.com/watch

Pierwsza cz─Ö┼Ť─ç Konwentu II Og├│lnopolskiego Konwentu pt.: "Wsp├│┼épraca mi─Ödzysektorowa i innowacje na rzecz bezpiecze┼ästwa drogowego", to konferencja naukowa, na kt├│rej w panelach dyskusyjnych omawiane s─ů tematy: ZDROWIE, EDUKACJA, PRAWO, INFRASTRUKTURA, INNOWACJE i EKONOMIA. Paneli┼Ťci to autorzy najciekawszych, innowacyjnych pomys┼é├│w, produkt├│w i rozwi─ůza┼ä, przes┼éanych do Fundacji "Nadzieja" za po┼Ťrednictwem formularza on-line.
Relacja video dost─Öpna jest pod linkiem:  www.youtube.com/watch

II Og├│lnopolski Konwent pt.: "Wsp├│┼épraca mi─Ödzysektorowa i innowacje na rzecz bezpiecze┼ästwa drogowego" po┼é─ůczony jest z uroczyst─ů Gal─ů wr─Öczenia statuetek i certyfikat├│w z tytu┼éem honorowym "Najbezpieczniejsze wojew├│dztwo/powiat/miasto 2019", "Patron Bezpiecznych Dr├│g 2020", SZLACHETNY URZ─äD - A noble Public Institution 2020”, „Szlachetna Firma – Dobroczy┼äca w Biznesie” i „Z┼éoty Artysta – Dobry Duch Kultury 2020”.
Relacja video z uroczystej Gali dost─Öpna jest pod linkiem: www.youtube.com/watch