Cz─Ö┼Ť─ç artystyczn─ů uroczystej Gali Konwentu poprowadzi znana i lubiana polska aktorka Laura ┼ü─ůcz  www.agencjalaura.pl/

Polskie Duo Skrzypcowe - Monika i Ryszard Osmoli┼äscy  - Polskie Duo Skrzypcowe powsta┼éo w Neapolu w 1980 r. i prowadzi artystyczn─ů dzia┼éalno┼Ť─ç koncertow─ů w kraju i zagranic─ů propaguj─ůc muzyk─Ö polsk─ů. Zesp├│┼é jest laureatem mi─Ödzynarodowych konkurs├│w muzycznych we W┼éoszech w Stresie i Trapani.

Siostry Szyd┼éowskie - ┼Ťpiewaj─ůce w dru┼╝ynie Urszuli Dudziak siostry El┼╝bieta, Jolanta i Krystyna, w 2019 roku g┼éosami widz├│w, wygra┼éy pierwsz─ů edycj─Ö programu telewizyjnego TVP2 „The Voice Senior” https://tiny.pl/9rp8c

Ma┼égorzata Koz┼éowska - wielokrotna zwyci─Ö┼╝czyni konkurs├│w i festiwali tanecznych w ca┼éej Polsce, o┼Ťmiokrotna medalista (w tym z┼éota) aerobiku sportowego. www.maestriamk.pl/

Piotr Ciepa┼é – jako modelki w pokazie mody kreacji projektanta mody Piotra Ciepa┼éy zobaczymy gwiazdy polskiej sceny i ekranu. https://tiny.pl/9rbx7