Apel !!!

Z powodu i┼╝ posiadamy stosunkowo ma┼éo ┼Ťrodk├│w do wykonywania naszych cel├│w statutowych, do ilo┼Ťci nap┼éywaj─ůcych do Fundacji wniosk├│w o pomoc, od os├│b maj─ůcych dzieci po wypadkach drogowych i wymagaj─ůcych rehabilitacji, nadto w 2006 roku Fundacja uzyska┼éa wpis KRS rozszerzaj─ůcy dzia┼éalno┼Ť─ç poprzez tworzenie o┼Ťrodk├│w rehabilitacyjnych, sanatoryjnych i wypoczynkowych oraz punkt├│w pomocy prawnej i psychologicznej z pe┼énieniem zarz─ůdu nad tymi o┼Ťrodkami

Zwracamy si─Ö do Pa┼ästwa o przekazanie na rzecz naszej Fundacji 1% podatku od dochodu, kt├│ry mog─ů Pa┼ästwo przekaza─ç na rzecz organizacji po┼╝ytku publicznego.

S─ůdzimy, ┼╝e nie sprawi to Pa┼ästwu wi─Ökszego k┼éopotu, a b─Ödzie du┼╝ym wsparciem dla potrzebuj─ůcych.

Za okazan─ů pomoc serdecznie dzi─Ökujemy!!!

Ambicj─ů Fundacji jest stworzenie Centrum Rehabilitacyjno-Wypoczynkowego Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Komunikacyjnych, maj─ůcego na celu wyr├│wnanie szans Tych os├│b i ich rodzin, u podstaw kt├│rej jest pomoc w doj┼Ťciu do zdrowia i prawid┼éowej egzystencji w spo┼éecze┼ästwie jako pe┼énoprawnych jego cz┼éonk├│w.

Nasz─ů wiarygodno┼Ť─ç mo┼╝na sprawdzi─ç, na stronie Ministerstwa Sprawiedliwo┼Ťci www.ms.gov.pl - link -Organizacje Po┼╝ytku Publicznego- wpisuj─ůc nasz numer KRS 0000198280