Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2008 | |

>

W dniach 19-20 kwietnia 2008 roku w Cz─Östochowie odb─Ödzie si─Ö Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2008 - impreza charytatywna, kt├│rej celem jest pozyskanie ┼Ťrodk├│w pieni─Ö┼╝nych na rehabilitacj─Ö motocyklist├│w poszkodowanych w wypadkach drogowych.

Zako┼äczony uroczyst─ů Msz─ů ┼Üwi─Öt─ů u podn├│┼╝a Jasnej G├│ry z po┼Ťwi─Öceniem wszystkich przyby┼éych motocykli, zlot przewiduje pokazy ratownictwa medycznego oraz po┼╝arnictwa, konkursy, prezentacje, wystawy oraz koncert wieczorny. Harmonogram jak i szersze informace znajduj─ů si─Ö na stronie internetowej: www.mlodzi-mlodym.pl

Na zaproszenie organizatora zlotu - Fundacji Studenckiej "M┼éodzi M┼éodym", Fundacja "Nadzieja" Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych z przyjemno┼Ťci─ů przy┼é─ůcza si─Ö do tej wspania┼éej inicjatywy - pi─Öknej akcji spo┼éecznej maj─ůcej przyczyni─ç si─Ö do poprawienia bezpiecze┼ästwa na naszych wsp├│lnych drogach.