Zostań PROTAGONISTĄ filmu dokumentalnego!

Witam serdecznie,
Pisze do Pa┼ästwa z pro┼Ťba o pomoc w znalezieniu bohater├│w do kr├│tkich film├│w dokumentalnych dla Ministerstwa Transportu i Krajowej Rady Ruchu Drogowego. Filmiki b─Öd─ů wykorzystywane w celach edukacyjnych i ostrzegaj─ůcych ludzi przed nadmiern─ů pr─Ödko┼Ťci─ů. G┼é├│wnym za┼éo┼╝eniem realizacyjnym s─ů prawdziwe historie ludzi, kt├│rzy ucierpieli w wyniku wypadku zwi─ůzanego z nadmiern─ů pr─Ödko┼Ťci─ů, lub stracili blisk─ů/bliskie osoby w wyniku takiego wypadku.
Zale┼╝y nam na historiach wielobarwnych, by trafi┼éy one do ┼Ťwiadomo┼Ťci jak najwi─Ökszej liczby os├│b. Idealnie by by┼éo, by bohaterowie poszczeg├│lnych felieton├│w mieli r├│┼╝ny status spo┼éeczny, r├│┼╝nili si─Ö wiekiem, p┼éci─ů. Szukamy os├│b z wojew├│dztwa mazowieckiego lub pobliskich, ┼é├│dzkiego, etc. Udzia┼é w nagraniach mia┼éby by─ç bezp┼éatny, ewentualnie za symboliczn─ů kwot─Ö. Realizacj─Ö traktujemy niekomercyjnie. Szukamy os├│b, kt├│re, tak jak my chc─ů si─Ö zaanga┼╝owa─ç i zwr├│ci─ç uwag─Ö Polak├│w na ra┼╝─ůcy na naszych drogach problem.
Nie ukrywam, ┼╝e dla aktualno┼Ťci sprawy - wyjazdy wakacyjne, sezon motocyklowy zale┼╝y nam na jak najszybciej realizacji film├│w, by jak najszybciej mogli zapozna─ç si─Ö z nimi odbiorcy. Licz─Ö na pomoc, b─Öd─Ö zobowi─ůzana,

Z filmowym pozdrowieniem,
Marta Sekulska