W sobot─Ö 29 wrze┼Ťnia w godz. 10:00 – 20:00 w ramach akcji „Podziel si─Ö Kilometrem” 40. PZU Maratonu Warszawskiego, zapraszamy do strefy „Podziel si─Ö Kilometrem”, kt├│ra stanie przed g┼é├│wnym wej┼Ťciem do Pa┼éacu Kultury i Nauki. B─Ödziecie w niej mogli poprzez swoj─ů aktywno┼Ť─ç pom├│c zebra─ç ┼Ťrodki na pomoc potrzebuj─ůcym. I w tym roku, PZU ponownie wesprze leczenie i rehabilitacj─Ö jednego z podopiecznych Fundacji "Nadzieja" Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych. Za ka┼╝dy kilometr przebiegni─Öty na bie┼╝ni, orbitreku lub przejechany na rowerze PZU wyp┼éaci 10 z┼é. Pom├│c mo┼╝e dos┼éownie ka┼╝dy – w strefie „Podziel si─Ö kilometrem” b─Öd─ů stanowiska dostosowane dla doros┼éych i dzieci :) Strefa funkcjonowa─ç b─Ödzie w sobot─Ö 29 wrze┼Ťnia w godz. 10:00 – 20:00. Zapraszamy!