Za ┼é─ůczenie biznesu z dzia┼éalno┼Ťci─ů spo┼éeczn─ů i wieloletnie zaanga┼╝owanie na rzecz potrzebuj─ůcych, Decyzj─ů Rady Fundator├│w i Zarz─ůdu Fundacji „Nadzieja” Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych, Klubowi Integracji Europejskiej oraz Agencji Artystycznej Laury ┼ü─ůcz „Laura”, przyznane zosta┼éy Tytu┼éy Honorowe „Szlachetna Firma – Dobroczy┼äca w Biznesie”. Certyfikaty oraz portrety o┼é├│wkowe do Albumu „Twarze Dobroczy┼äc├│w”, wr─Öczy┼éa Prezes Zarz─ůdu Fundacji Pani Aleksandra Kieres

Moment wr─Öczenia Panu Prezesowi Krzysztofowi Jo┼äczyk certyfikatu Tytu┼éu Honorowego "Szlachetna Firma - Dobroczy┼äca w Biznesie" dla Klubu Integracji Europejskiej oraz portretu o┼é├│wkowego Pani Prezes Barbarze Jo┼äczyk do Albumu "Twarze Dobroczy┼äc├│w". — w miejscu: Jubileuszowa X Gala Dobrego Stylu Klubu Integracji Europejskiej

Autorstwa Marcina D─ůbrowskiego, portret o┼é├│wkowy Pani Prezes Klubu Integracji Europejskiej Barbary Jo┼äczyk, do Albumu „Twarze Dobroczy┼äc├│w”.

Autorstwa Marcina D─ůbrowskiego, portret o┼é├│wkowy Pani Laury ┼ü─ůcz, do Albumu „Twarze Dobroczy┼äc├│w”.

Certyfikat Tytu┼éu Honorowego "Szlachetna Firma - Dobroczy┼äca w Biznesie" w siedzibie Klubu Integracji Europejskiej w Warszawie