Ca┼éa Warszawa ta┼äczy dla Ani!”

Fundacja „Nadzieja” Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych serdecznie zaprasza na wydarzenie: „Ca┼éa Warszawa ta┼äczy dla Ani”,

które odbędzie się 25 maja br. w Warszawie na Placu Piłsudskiego, o godz. 12:30.

Nie od dzi┼Ť wiadomo, ┼╝e taniec zbli┼╝a ludzi. Z tego te┼╝ wzgl─Ödu w ostatnich latach tak┼╝e w Polsce, bardzo popularne sta┼éo si─Ö wsp├│lne ta┼äczenie na ulicach centr├│w miast. W Warszawie 25 maja, ju┼╝ trzeci rok z kolei spotka si─Ö kilkaset m┼éodych ludzi, by wsp├│lnie zata┼äczy─ç „Belgijk─Ö”- popularnego ta┼äca integracyjnego. Jednak tym razem wspania┼éa warszawska m┼éodzie┼╝ chce, ┼╝eby celem wydarzenia by┼éa nie tylko rado┼Ť─ç ze wsp├│lnego ta┼äca. Z tego powodu w┼Ťr├│d rozta┼äczonych uczestnik├│w belgijki znajd─ů si─Ö wolontariusze zbieraj─ůcy fundusze, kt├│re pomog─ů Ani Kaszy┼äskiej, podopiecznej Fundacji "Nadzieja" Os├│b Poszkodowanych w Wypadkach Drogowych, kt├│ra r├│wnie┼╝ b─Ödzie z nami.

W 2001 roku dziewczynka by┼éa pasa┼╝erk─ů samochodu, kt├│ry w wyniku nieprzewidzianych zdarze┼ä drogowych uderzy┼é w drzewo. Od tej pory Ania jest osob─ů niepe┼énosprawn─ů. Samozaparcie Ani i ogromny wysi┼éek jej matki, przyni├│s┼é ju┼╝ wspania┼ée rezultaty. Jednak┼╝e w dalszym ci─ůgu potrzebna jest sta┼éa opieka lekarzy specjalist├│w i intensywna rehabilitacja.

vide: https://fundacjanadzieja.com.pl/pl/podopieczny/107.html

Je┼Ťli chcecie pom├│c Ani w do┼é─ůczeniu do tanecznego kr─Ögu - PRZYJD┼╣CIE, ZATA┼âCZCIE, POMÓ┼╗CIE :)

Zbi├│rka pieni─Ödzy jest mo┼╝liwa dzi─Öki pomocy Fundacji AVE (
http://www.fundacjaave.pl/, KRS 0000229157), a przede wszystkim wspaniałej warszawskiej MŁODZIEŻY